Produkter fra oss i 2012

Jul i Jarle-TV // Kommer i november 2012

Bli med familien Waldemar på julefeiring! Her får du møte en god tradisjonell jul, kombinert med artige innslag. Bli kjent med fru Værøy, postmann Holm og barna på skøytebanen. Denne DVDen inneholder en rekke musikkvideoer, pepperkakebaking, juleevangeliet og mye mer. Kom i julestemning med Jul i Jarle-TV!

Spilletid: ca 50 minutter
Tillatt for alle

Passer for barn fra 3-12 år.

PS! Kommer som medlemstilbud i Barnas Klubb i Desember 2012!

FORHÅNDBESTILL PÅ NETTBUTIKKEN!

 

 

Jonny og Conny 1 (DVD)
Bli med Jarle Waldemar til cowboyverden. Her får du møte Jonny og Conny som stadig finner på sprell og moro. Selv om cowboyene er gode venner, havner de ofte i tottene på hverandre. Heldigvis redder sheriffen dem. Ved hjelp av bibelhistorier lærer Jonny og Conny hvordan de skal mot hverandre.

Inneholder tre episoder:
– Velkommen til Cowboyland!
– Jonny lurer Conny
– Mynten som ble borte

Spilletid: ca 50 minutter
Tillatt for alle Passer for barn fra 3-12 år.

Tro i hjemmet (BOK)

Tro i hjemmet er en boksom setter fokus på foreldrenes muligheter til å inspirere barna til tro. Her får du presentert enkle tips og ideer som du kan bruke i din hverdag. Jarle Waldemar fokuserer på viktigheten av å ta bevisste valg. Derfor vil boken både utfordre deg og inspirere deg. Gjennom egne erfaringer ønsker Jarle Waldemar å utruste foreldre. Når foreldrene går foran som levende eksempler på tro, er det også lettere for barna å ta et eget valg om å følge Jesus.
Boka tar opp temaer som:
– Kjærlighet på barnas premisser
– Hvordan lever du?
– Oppdragerstiler
– Barns åndelige utvikling
– Hva gjør du for din treåring, sjuåring, tiåring?
Besøk http://www.troihjemmet.no

Tro i hjemmet – bordkalender (BORDKALENDER)
Tro i hjemmet – bordkalender hjelper familien til å sette fokus på familie og tro ved hjelp av ulike kategorier som bibelvers, aktiviteter, bønn, snakk om hjemmet, snakk om tro, lær av Bibelen, hvem er du og utfordringer. En hjelp til å snakke om familie og tro med aktiviteter og spørsmål som
• Hvilke gode vaner har vi i hjemmet vårt?
• Be for en misjonær dere vet om
• Hvilke umulige ting kan dere? huske å ha hørt om i Bibelen, som Gud gjorde mulig likevel?
• Ta fram et ark og skriv ned sju ting vi er takknemlige for
• Inviter noen på kveldsmat
Hva betyr det at vi er lys og salt i verden?
Besøk http://www.troihjemmet.no

Min lille barnebibel (BOK)
Herfår du 23 flotte bibelhistorier fortalt av Jarle Waldemar på en enkel og lettfattelig måte. De aller yngste lytterne vil elske å høre våre mest kjente bibelhistorier.
Alder: 1-5 år

Bibelen for minstemann (BOK)
Guds Order fantastisk! Her fortellerJarle Waldemar 20 kjente bibelhistorierom Gud og Hans kjærlighet til oss mennesker. Fortellingeneer skrevet på en lettlest måte og inneholder vakre illustrasjoner. Dette er en flott introduksjon til Bibelen for de aller minste. Hver historie avsluttes med et enkelt spørsmål, slik at barna får være delaktige. De vil elske å bære med seg sin egen lille bibel! Alder: 3-6 år

197 ideer for barnearbeid (BOK)
197 ideer for barnearbeid gir deg en rekke kreative ideer som du kan benytte i arbeidet med førskolebarn og skolebarn. I dette oppslagsverket får du i tillegg til tradisjonelle ideer også nye tips. Ideene kan brukes på søndagsskole, barnegospel, barneklubb, familiegudstjenesterog mye mer. Denne boka er oppfølgeren til 196 ideer for barnearbeid (2009).

Barnebibler på App (APP)
Nå får du barnebibler for iPhone og iPad. Hermon Forlag i samarbeid med Jarle Waldemar, lanserer to barnebibel-app’er; «Min lille barnebibel» og «Bibelen for minstemann» for norske småbarnsfamilier.

Barnebibelen min – Lydbok (LYDBOK)
Jarle Waldemar har nå lest inn hele «Barnebibelen min» på to CDer, på tilsammen 146 minutte. Nå kan barna høre bibelfortellinger på soverommet, i stuen, i bilen eller laste den over på iPoden. Utgitt på Hermon Forlag.

LINK TIL NETTBUTIKKEN VÅR!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: