Fadderorganiasjonen Compassion

CDJarle Waldemar og Waldemar inspirasjon ønsker at flest mulig barn skal bli kjent med Jesus. Gjennom vårt samarbeid med fadderorganisasjonen Compassion, kan flere barn lære Jesus bedre å kjenne.

Compassion har startet i Norge
Fadderorganisasjonen Compassion arbeider i 26 land og hjelper over 1,4 millioner barn. Compassion samarbeider med nesten 6000 lokale menigheter. Nå har vi startet opp i Norge.
Kort om Compassion
Compassion har eksistert i over 60 år og ble startet av misjonæren Everett Swanson som ble sterkt berørt av situasjonen for de foreldreløse barna etter Koreakrigen. Han gikk ut fra ordene i Matteus 15.32, hvor Jesus forteller at han hadde medfølelse for folket som var uten mat. Fattigdom i dag er et stort globalt problem, og barna er de som betaler den største prisen. I dag er Compassion er verdens 3.største fadderorganiasjon.

CD

Michael W. Smith har vært ambassadør for Compassion i 20 år!

Arbeider helhetlig
Compassion arbeider holistisk, noe som betyr at barnas åndelige, økonomiske, sosiale og fysiske behov blir møtt. Vi mener at barn trenger mer enn mat og klær for å bryte den onde sirkelen av fattigdom. I tillegg til helse, mat og utdanning, ønsker vi å gi dem det beste og viktigste av alt; kunnskap om hvordan de kan bli kjent med Jesus Kristus. Compassion mener at den lokale menigheten er Guds håp i verden, og alt programarbeidet går derfor gjennom de lokale menighetene som sitter med en unik forståelse for hvilke behov som er størst.

CD
«Endelig har jeg funnet en fadderorganisasjon som er
etter mitt hjerte: Nødhjelp og Jesus hånd i hånd!
»
sier Jarle Waldemar om Compassion.

LES MER OM COMPASSION HER!


Bli Compassion fadder i dag!

For 9 kroner om dagen kan du bidra til at et barn får de mest nødvendige tingene som vi alle tar som en selvfølge; mat, sko, en madrass, skoleuniform, undervisning og medisiner.

I tillegg får alle Compassion-barn personlig oppfølging i et av våre sentre hver uke. Der får de hygieneundervisning, leksehjelp og mulighet til å lære å kjenne Jesus Kristus. Vår erfaring er at når vi hjelper et barn så gagner det hele familien. Compassion jobber med èn-til-èn fadderskap og man oppfordres til brevveksling slik at man kan ha kontakt med barnet i løpet av deres oppvekst.

Compassion tilbyr to ulike fadderordninger:
Fadder: Du støtter ditt barn med alt det nødvendigste. Kr 260,- pr måned.
Fadder+: Du støtter ditt barn med alt det nødvendigste + at 50 kr måneden går til prosjekter som vedrører barna, for eksempel vann, sanitæranlegg, helse, skole og katastrofehjelp. Kr 310,- pr måned.


Bli Compassion fadder i dag!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: