Betraktinger etter sommerturnen

Jarle Waldemar

(04.08.13) Sommeren er høysesong for oss. I år var jeg innom 14 ulike sommerstevner. Det er fantastisk å møte så mye barn og familier, hvor man kan være til inspirasjon. Men det koster selvsagt krefter å gi alt på en scene. Hemmeligheten ligger i forberedelsen. For meg handler det om å forberede 35 ulike møter i mai, men også å jøpe i skog og mark for å få god kondisjon. Det ligger utrolig mange timer med forberedelse bak 45 minutter på en scene.

Når jeg nå sitter på Trondheim lufthavn på vei hjem fra den 14. festivalen, og gleder meg til å komme hjem til kone og barn, sitter jeg igjen med en stor takknemlighet for alt jeg var fått oppleve denne sommeren. Ikke minst er jeg takknemlig for å dele dette sammen med familien min. De har vært med på åtte av festivalene – ikke som tilskuere, men som deltakere – skuespillere, sanger eller danser. Det er gøy å se at barna trives på scenen og har lyst til å være med å gi.

Jeg tenker også på min kone som er med i stort og smått. Bak en synlig mann står det alltid en sterk kvinne. Uten Karina hadde ikke dette vært mulig. Hun er en fantastisk medarbeider som gjør en fantastisk jobb – bak kamera, bak datamaskiner, bak scenen, bak salgsbordet og bak mange av ideene. Alltid oppmuntrende og støttende. En kvinne som står solid plantet på bakken med blikket festet på Ham. For et vannvittig team vi er – Karina og Jarle Waldemar. En stor applaus til deg!

Jeg håper at de ord som er sådd i sommer skal vokse og spise. Jeg håper at de produktene vi har solgt skal være til oppmuntring, opplæring og inspirasjon for den tiden som ligger foran. Det varmer å høre de tilbakemeldingene vi får fra mange av dere. Del gjerne mer med oss. Vi trenger det. Vi trenger å høre flere historer om at arbeidet vårt berører og inspirerer mennesker.

Til slutt må jeg innrømme at jeg er spent på framtiden. Med enda flere nedskjæringer står vi foran en utfordrende tid i Waldemar inspirasjon. Skje Din vilje!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: