Bibelandakter for barn – Jarle Waldemar

Bibelandakter for barn - Jarle Waldemar MED(14.okt 13) Bli med Jarle Waldemar inn i Bibelens verden. Her får du en samling av 45 bibelandakter for barn. Bibelandaktene tar for seg viktige sider ved den kristne tro – med våre mest kjente bibelhistorier i bunn. Barn vil elske å høre temaene forklart med eksempler de kjenner igjen fra sin egen hverdag.

Jarle Waldemar deler en rekke av sine minner og opplevelser fra sin egen barndom – sykkelturen til butikken, lagdeling på fotballbanen, søndagsskoleleder og mye annet. Disse hverdagshistoriene hjelper barna til å forstå bibelhistoriene på en bedre måte. Hvert kapittel avsluttes med en bønn i tilknytning til temaet.

Bibelandakter for barn tar opp emner som å stole på Gud, fristelser, tilgivelse, Gud er mektig, Gud beskytter deg, Guds vei er best,  Jesus viser vei, lev rett, Jesus fikk veien for oss, himmelen er for deg og mye mer.

For barn fra 5-10 år.
Media: Bok (innbundet)
Sider: 272 sider
Produksjonsår: 2013

Selges i vår nettbutikk og din kristne bokhandel. Kommer som medlemstilbud i Barnas Klubb – Desember 2013.

Bibelandakter for barn - innmat kollasje

Utdrag fra boken
Tenke på seg selv – Babels tårn

Av og til tenker vi bare på oss selv. Vi vil være først, vi vil være best, vi vil ha den største og det beste. Jeg husker godt ett friminutt på skolen. Vi skulle spille fotball og jeg skulle velge lag. Jeg valgte de beste fotballspillerne fordi jeg ville at laget mitt skulle være best. De som ikke var så gode i fotball, ble derfor valgt til slutt. Jeg likte fotball, men var ikke den beste i klassen. Noen ganger opplevde jeg å bli valgt til sist. Det var en ekkel følelse.
Gud vil at vi skal tenke på de andre. Elsk din neste, sier Bibelen. Gud vil at vi skal sette de andre høyere enn oss selv. Nå vil jeg fortelle deg om noen i Bibelen som bare tenkte på seg selv.
Det ble mange mennesker på jorden og folk samlet seg i forskjellige byer. På den tiden snakket alle samme språk. En dag sa folket i byen Babel: ”La oss bygge et tårn som rekker helt opp til skyene. Når andre mennesker ser det høye tårnet, vil de huske på oss som et praktfullt folk.” Men Gud ville ikke at menneskene skulle bli like mektige som Ham. Han stoppet dem med å gi alle menneskene forskjellige språk. Plutselig skjønte ikke arbeiderne hverandres språk. Babels tårn ble derfor aldri ferdig, og menneskene spredte seg over hele jorden.
BØNN
Jesus, unnskyld for de gangene jeg bare tenker på meg selv.
Hjelp meg til å først tenke på andre.
Hjelp meg til å se hva andre trenger og hva jeg kan gjøre for dem.
Takk for at du hjelper meg!

Comments

  1. Ingunn Hoftun says:

    Hei. Ei flott andaktsbok, som eg vil bruke i Onsdagsklubben, barnelaget som eg er leiar i.
    Men eg saknar henvisning til Bibelen ved kvart kapittel. Og det hadde vore fint å hatt den på nynorsk. Kanskje det kan kome ved eit evnt nytt opplag?
    Helsing Ingunn Hoftun

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: