Gnistrende barnearbeid – Jarle Waldemar (BOK)

Gnistrende barneabeid OMSLAG Medium

Ønsker du et gnistrende barnearbeid som er attraktivt og givende for barna? Ønsker du å så inn i et levende og bærekraftig arbeid som kan bestå gjennom generasjoner og på tross av ulike sesonger? Jarle Waldemar, som er barne- og familiepastor, har reist rundt i hele Kirke-Norge i over ti år som barneevangelist for å inspirere menigheter. Etter mange års erfaring med barnearbeid har han nå skrevet en bok som skal hjelpe deg som jobber med barn i menighet.
Boken er rettet mot både hovedledere, medledere og alle som ønsker å ta del i hvordan man kan legge til rette for et levende og bærekraftig arbeid blant barn. Boken vil gi deg inspirasjon, verktøy og ideer, slik at både du som leder og hele barnearbeidet kan bli bedre. Om alle ledd i et barnearbeid tilegner seg kunnskapen i denne boken og anvender
den i praksis, er forutsetningene for et gnistrende barnearbeid virkelig til stede. Jarle Waldemar har utarbeidet ti sjekkpunkter som kan hjelpe deg på veien. Ta en pause, hev blikket og ta en temperatursjekk på arbeidet som du står i.

Kjøp den på vår nettbutikk www.nettbutikk.jarlewaldemar.no

Gnistrende barnearbeid
Jeg har vært så heldig å få jobbe med Jarle gjennom flere år. Han er vel en av de som har reist mest og sett fl est forskjellige barnearbeid rundt omkring i vårt land. Dette har gitt ham stor innsikt og kunnskap om hva barnearbeid er og hvilken viktig plass det har i menigheten. Takk for at du har skrevet denne boka! Den er en fl ott påminnelse om hva vi holder på med og hvorfor vi holder på med barnearbeid. Bokas 10 sjekkpunkter utfordrer og inspirerer meg til igjen å ta tak i det som ikke fungerer hos oss. Den anbefales på det varmeste for både barneledere og pastorer og prester!
– Svein-Robert Solberg, barnepastor Filadelfia Hamar

Gnistrende barnearbeid inn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: