Gi meg Jesus – Jarle Waldemar feat. David André Østby (CD)

JarleWaldemar_GiMegJesus_cover_front_3D Jarle Waldemar har gått sammen med lovsangsleder David André Østby for å lage lovsangs-CD for tweens. CD-en «Gi meg Jesus» innholder flere kjente lovsanger i mer moderne stil. Her får du låter som «Syng det ut», «Jesus navnet over alle navn (Pris navnet Jesus)», «Hjerteslag» og «Aldri går du fra meg». Jarle Waldemar har også med tre egne lovsanger, hvor en av dem er skrevet sammen med David André Østby.

– Jeg ville lage en plate til unge med både kjente og nye lovsanger i en moderne drakt, derfor har vi hentet inspirasjon fra artister som Katy Perry, Britt Nicole, Pink, Y&F (Hillsong) og Carly Rae Jepsen. For meg var det et spennende prosjekt – det å blande sammen min verden med barn og unge sammen med David Andrés verden med lovsang. Jeg håper at flere får øynene opp for disse gode sangene som kan hjelpe oss å sette fokus oppover.

Det er Tore Kulleseid i IMI Studio som har produsert plata, som også er låtskriver på to av sangene. Rebecca Waldemar, Synne Økland Schøld og Caroline Ellingsen synger også på CD-en. Både Synne og Caroline var vært med i Melodi Grand Prix Junior, hensholdsvis 2014 og 2008. Det er laget egen singback, som gjør at menigheter enkelt kan bruke sangene i eget arbeid. https://www.youtube.com/watch?v=CMP4IZ7InXA I flere dager har «Gi meg Jesus» vært inne på iTunes topp10-liste, sammen med Oslo Soul Teens plate «Real Life». 132_925_e32db988bc Jarle Waldemar er kjent barneforkynner som har gitt ut over 35 ulike produkter som DVD-er, CD-er og bøker med kristen profil. David André Østby er kjent lovsangsleder og låtskriver fra Filadelfiakirken Oslo og har gitt ut flere lovsangs-CDer, blant annet «Eksplosjon» og «Live fra Skjærgårs – Hjerteslag». Mange av hans lovsanger blir brukt rundt i ulike kirker og bedehus.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: