Jarle-TV

dsc_0423

Jarle-TV er et kristent barne-TV på DVD med Jarle Waldemar. DVD-ene inneholder musikkvideoer, trylling, andakter, bibelhistorier, dukketeater og mye mer. Jarle Waldemar er artist, formidler og forfatter som har produsert kristen media i over 12 år. Waldemar inspirasjon har gitt ut åtte DVD-er med Jarle-TV. DVD-ene kan kjøpes i din kristne bokhandel eller på www.nettbutikk.jarlewaldemar.no

  • Jarle-TV Trafikk (2014)
  • Jarle-TV på misjonsreise til Afrika (2014)
  • Jul i Jarle-TV (2012)
  • Jarle-TV5 (2011)
  • Jarle-TV4 (2010)
  • Jarle-TV3 (2009)
  • Jarle-TV2 (2008)
  • Jarle-TV (2007)

Waldemar inspirasjon har også gitt ut to DVD-er med «Jonny og Conny» og musikk-DVD-er. Se mer på http://www.jarlewaldemar.no


 

Jarle-TV Trafikk (DVD)

I den nye DVDen til Jarle Waldemar blir det mye fart og moro! Her får du lære om trafikkregler og skilt sammen med Morten-politi, fly høyt sammen med luftambulansen, og bli med Jarle på fotballskole sammen med Vegar Landro, som er kaptein på Bryne. Lurer du på hvorfor regler er bra for oss? Kanskje denne DVDen kan gi deg svaret?


 


KPK (Kristelig pressekontor) skriver:

Jarle-TV i Israel

Barneevangelist Jarle Waldemar har nylig gitt ut sin tredje DVD med kristent barne-TV. Denne gangen har han og datteren på sju år vært i Israel for å lage barne-TV fra det hellige land. – Jeg ønsket å besøke noen av de stedene Jesus vandret og fortelle bibelhistoriene der i fra, sier Jarle Waldemar.

Jarle-TV kom for første gang ut i 2007, siden da har det kommet en DVD i året. DVD-ene inneholder bibelfortellinger, musikkvideoer, trylling, drama, humor og dukketeater. Jarle-TV3, altså nummer tre i rekken, er mer et reiseprogram på to episoder hvor Jarle og datteren Rebecca besøker steder som Betlehem, Jeriko, Kapernaum, Genesaretsjøen og Jerusalem. KPK

Lynor skriver om Jarle og Jarle-TV:

Jarle-TV (Episode 1-3)

JARLE WALDEMAR – Jarle-TV på DVD (2007)

Barne-TV med kristent innhold!

Jarle Waldemar er et unikum i kristent arbeid i Norge. Han møter mer enn 3000 barn årlig, og presenterer evangeliet på en kreativ, humoristisk og lettfattelig måte. Barnemøter og gudstjenester med Jarle er en høydare for barn i alle aldre.

Nå har han laget en DVD-innspilling med musikkvideoer, drama, trylling, andakter og dukketeater. Så for den som savner et skikkelig kristent Barne-TV-alternativ, er denne DVD’en en sikker investering.

 

 

 

jarle-tv2-smallJARLE WALDEMAR – Jarle-TV2 (2008) Ny Barne-DVD. Episode 4-6

Jarle Waldemar leverer her 3 nye episoder av sitt kristne barne-tv konsept som han kaller Jarle-TV. Her er det mye sang, musikkvideoer, trylling, og han bruker mye humor for å formidle bibelske sannheter og Jesus til barna.

Savner du et kristent alternativ til Barne-TV, er Jarle-TV et særdeles godt alternativ. For svært få fenger barna så mye som Norges mest-reisende barne-evangelist. Anbefales varmt til alle kristne familier med småbarn.

Les mer her

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: